• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     ÖZEL TASARIM ROZETLER

   
Ürün Kodu : ÖZEL TASARI ROZETLER
Üretici : YERLİ
Ürün Özellikleri
16 MM DAMLA BASKI 250 ADETTEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
FİYAT ALINIZ
SAYGIN PROMOSYON 

Merhaba! Rozetler, birçok farklı amaç için kullanılan küçük ama etkili tanıtım araçlarıdır. Buton rozetler, yaka rozetleri, döküm rozetler, kolej rozetleri ve ucuz rozetler gibi çeşitli türlerde üretilirler ve farklı şekillerde kullanılırlar. Eğer siz de bir organizasyonunuzun, etkinliğinizin veya işletmenizin tanıtımını yapmak istiyorsanız, rozetler tam size göre!

Biz, rozet üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir Türk firması olarak, sizlere kaliteli ve çeşitli rozet seçenekleri sunuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre buton rozetler, yaka rozetleri, döküm rozetler, kolej rozetleri ve ucuz rozetler gibi farklı türlerde rozetler üretiyoruz.

Buton rozetler genellikle etkinliklerde, kampanyalarda ve organizasyonlarda kullanılan küçük, yuvarlak rozetlerdir. İşletmeler tarafından da sıklıkla kullanılırlar. Yaka rozetleri ise adı üstünde yaka üzerinde kullanılırlar ve daha resmi bir görünüm sağlarlar. Döküm rozetler ise 3 boyutlu olarak üretilir ve daha şık bir görünüm sunarlar. Kolej rozetleri genellikle üniversiteler ve liseler tarafından mezuniyet törenleri gibi özel etkinliklerde kullanılırlar. Ucuz rozetler ise daha ekonomik bir seçenektir ve büyük miktarlarda sipariş vermek isteyen müşterilerimiz için ideal bir seçenektir.

Bizim rozetlerimiz, kaliteli

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.