• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     köşeli çanta askısı

   
Ürün Özellikleri
yeni model fiyat alınız
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Tanıtımında Promosyon Devri
Promosyon ürün nedir
Promosyon, düşük bütçeli ürünlerle müşterilerin aklında yer eden reklamlardır. Bir reklam akılda yer ediyorsa firmaların ve ürünün piyasada değer kazanmasının en önemli etkenidir. Promosyon ürünleri çoğunlukla müşteri potansiyeli olan insanlara verilir. Ve o insanın genelde günlük hayatında sıklıkla kullandığı şeylerin promosyon ürün olarak tercih edilmesi müşteri kitlesini ve ürün satışını büyük oranda arttırır.
Promosyon ürünleri genelde ekonomik ürünlerden seçilen ürünlerdir. Bu ürünlerde sayı çok önemlidir. Ne kadar çok promosyon ürün var farklı kitlelere ulaşmak o kadar kolaydır. Aynı zamanda promosyon ürünlerin kalitesi de çok önemlidir. Ucuz ve çabuk deforme olacak ürünler yerine uzun süreli kullanılacak promosyon ürünler seçmek öncelikle tüketiciye oldukça fazla güven verecektir.
Promosyon ürünlerin baskı kalitesi
Baskı kalitesi; lazer baskı, renkli baskı, tampon baskı ve serigraf baskı olarak değişiklik gösterir. Promosyon ürüne göre baskı kalitesi, rengi değişebilir. Örneğin plastik tükenmez kalem ve kurşun kalemin üzerine serigraf baskı yapılır. Metal kalem üzerine ise lazer baskı yapmak daha uygun olur. Bazı ajandalara lazer baskı yapılırken bazı ajandaların yanması sebebiyle lazer baskı yerine uv baskı yapılması daha doğru olur. Lazer baskı daha kalıcı ve daha şık duran baskı çeşididir.
Promosyon baskı kalitesinin kalitesiz oluşu ürünlerin üzerinden daha çabuk silineceğinden ürünlerin amacına ulaşamamasına neden olur. Fiyatı her ne kadar pahalı olsa da promosyon ürün basılacağı zaman en iyisini bastırmak ilerisi için kalıcı bir sonuç bırakacaktır. Yani baskı ürünün üzerinden hiç silinmeyecek ve aradan yıllar geçse dahi ürün kendi reklamını yapmaya devam edecektir. Bu noktada promosyon ürünün ucuz yapıldığı yerlerden ziyade kaliteli ve biraz daha pahalı yerlerde yapılması uzun vadede firma yararına olacaktır.
Çanta Askı Aparatları
Restaurantlar, cafeler insanların vakit geçirmek için sıklıkla gittikleri mekânlardır. Bu mekânlarda müşterilere evlerindeki rahatlığı vermek için iş yeri sahipleri her türlü imkânı seferber ederler. Müşteriler onlar için çok değerlidir. Hal böyle olunca da müşterilerin rahatlarını düşünmek için her şeyi yaparlar. Örneğin müşteri çantasını ne masasının üzerine koyabilir ne arkasına ne de sandalyeye asabilir. Masanın üzerine koyamaz çünkü her türlü çalınma olayına karşı tedbirli olmak ister. Masanın üzerine de koyamaz çünkü yemek yeneceği için masanın üstü kalabalığı götürmez. Bu gibi durumlar için çanta askısı, masa askısı veya masaya takılan çanta askısı kullanılarak çantayı hem masanın gözle görülür bir yerine koymaya yardımcı olur hem de ortamı daraltmaz. Bu nedenle cafe, restaurant gibi yerlerde bu tarz promosyon ürünler sıklıkla kullanılır.
Cafe promosyon ürünleri
Cafelerin konseptlerine uygun olarak farklılık gösteren cafe promosyon ürünleri vardır. Cafelerin konseptlerinin farklılığına göre promosyon ürünleri değişebilir. Örneğin cafelerde promosyon ürünler olarak ıslak mendil, kuru mendil, tuz, beyaz şeker, esmer şeker, kürdan ve lokum gibi ürünler kullanılır. Her mekânda sıklıkla kullanılan promosyon ürünler bunlardır. Bunun yanında restaurant promosyon ve lokanta promosyon ürünleri de bulunmaktadır. Ürünler firmadan firmaya farklılık gösterebilir. Bir lokanta çakmak vermezken diğer lokanta promosyon ürün olarak çakmak dağıtabilir. Bu tamamen lokantayla alakalı bir durumdur. Günümüzde akla gelebilecek her ürün promosyon ürün olarak kullanılabilir. Defterler, ajandalar, kalemler promosyon ürün olarak oldukça fazla kullanılır. Her firmanın tercihine göre promosyon ürünleri rozet, madalya, plaket, anahtarlık, kartvizit, kalem çeşitleri, çakmak, çanta, bayrak gibi ürünler olarak farklılık gösterir. Firma ve ürün tanıtımına uygun olacak ürün hangisi ise promosyon ürün olarak onu tercih etmek çok daha doğru olacaktır.
 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.