• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     Doğum günü magnetleri

   
Ürün Kodu : doğum günü magnet açacak
Üretici : YERLİ
Ürün Özellikleri
büyük magnet açacak
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Özel Günleriniz İçin Tasarım Açacaklı Magnetler

Son yıllar da özel günler de insanlara, günün anlam ve önemine uygun, küçük anlamlı hediyeler vermek, oldukça popüler bir durum olmuştur. Bu amaçla üretilen çok fazla ürün olmuş ancak genel olarak bu ürünler işlevsiz olduklarından, insanların kolay vazgeçtikleri ürünler olmuştur. Saygın Promosyon Tasarım olarak, bizler özel günleriniz için kalıcı ve mükemmel hediyelik olarak açacaklı magnetler hazırlıyoruz. Bu konuda yapmış olduğumuz çalışmaları ve daha önce hazırlamış olduğumuz tasarım açacaklı magnet ürünlerini görmek için web adresimizi ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Tasarlamış olduğumuz açacaklı magnetlerin üzerinde, günün önemine uygun isterseniz isimler, isterseniz anlamlı sözler veya tasarımlar yer almaktadır. Hediyelik özel olarak hazırlanan açacaklı magnetlerin üzerinde ne yer almasını istiyorsanız, bizler ona göre çalışmalar yapıyoruz ve istediğiniz adette üretimini gerçekleştiriyoruz. Açacaklı magnet neden tercih edilmeli veya neden özel günlerde bu kadar tercih ediliyor biraz bahsedecek olursak. Öncelikle magnet olduğu için, buzdolaplarına ve çeşitli alanlara yapıştırılıyor ve insanların gözleri önünde hoş bir anı oluyor. Sıradan magnetlerden farklı olarak da açacaklı oluşu da hem görsel olarak hem işlevsel olarak etkili olmuş oluyor. Yani konuklarınıza hem güzel anılar hem de işlerine yarayacak küçük hediyeler verme şansına sahip oluyorsunuz.

Bizlere Hangi Özel Günlerinizde Ulaşabilirsiniz?

Bizlere aklınıza gelebilecek her türlü özel günleriniz de ulaşabilir ve sizler için hazırlamış olduğumuz tasarım açacaklı magnet ürünlerinden sipariş verebilirsiniz. Saygın Promosyon Tasarım firmamız da sizler için hazırladığımız hem halihazırda yüzlerce tasarım bulunmakta hem de sizlere özel tasarım hizmetimiz bulunmaktadır. Bizlere doğum günlerinizde, nişan, düğün, kına, söz, babyshowerlarda, diş hediklerinde, doğumlarda daha aklınıza gelebilecek her türlü özel gününüzde ulaşarak tasarım açacaklı magnet siparişi verebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız, açacaklı magnetlerin üzerinde günün anlam ve önemine uygun olarak yazılar ve isimler yer almaktadır. Örneğin; Merve gelinin kınası, Can’ın 1. Yaş günü, Doğum günüme hoş geldiniz vesaire daha çok fazla çeşitlendirilebilecek yazılar yazılmaktadır. Açacaklı magnetlerin üzerinde, yazılacak olan yazı tamamen sizin isteğinize göre belirlenmekte ve hazırlanmaktadır. İstediğiniz tasarım açacaklı magnetler için bizimle ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.