• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     Saplı Model

   
Ürün Kodu : Saplı Magnet Açacak
Üretici : Yerli
Ürün Özellikleri
kLASİK MODELİN MODERNİZE EDİLMİŞ HALİ . UV baskıya uygun malzeme
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar


KLASİK AÇACAK MODELİMİZİ İSTER MAGNETLİ İSTER MAGNETSİZ OLARAK ALABİLİRSİNİZ 
MÜŞTERİLERİNİZE İŞLERİNE YARAYACAK PROMOSYON ÜRÜNLERİ VERİRSENİZ DAİMA KULLANACAKLARDIR

Yeni Model Magnetler

     Magnetler, mıknatıslı olma özellikleriyle buzdolapları, kombiler başta olmak üzere her türlü demir yüzeye yapışan dekoratif ürünlerdir. Yoğunlukla mutfaklarda buzdolabı üstlerinde kullanılır. Çeşitli renklerde ve desende birçok çeşidi bulunur. Aynı zamanda magnetler en uygun promosyon ürünleridir. Son zamanlarda sıkça başvurulan reklam yöntemlerinden biridir. Magnetler üzerine basılan logolar, amblemler sayesinde şirketlerin  reklamları son derece akılda kalıcı bir hal alır.

     Sucular, tatlıcılar, kebapçılar, lokantalar, pizzacılar ve akla gelebilecek her türlü işletme magnetleri promosyon amacıyla kullanır. Hem göz önünde hem de kullanışlı olması sebebiyle özellikle açacaklı magnet son zamanlarda kullanımı oldukça yaygın olan ürünlerdendir.

Açacaklı magnet

     Magnetler artık sadece dekorasyon ürünü olarak kullanılmamaktadır. Son zamanlarda kullanışlı olması açısından magnetlerin arkasına açacak yerleştirilmiştir. Bu nedenle açacağı olan magnet en sık tercih edilen magnetlerden olmuştur.

      Magnetlerin kullanım alanı son günlerde fazlasıyla çeşitlilik göstermektedir. Örneğin doktorlar dahi isimlerini duyurmak için magnetler kullanırlar. Bunun yanında lokantalar, pizzacılar, fast foodcular, sucular ve aslında her türlü işi yapan insanlar magnetleri kullanabilir. Hem iyi bir reklam aracı hem de arkasında bulunan açacağı nedeniyle oldukça kullanışlı bir dekorasyon aracıdır. Bunun yanında magnetler düğün magnet, doğum günü magnet, nişan- kına magnet ve özel günlerde yapılan magnetler olarak çeşitlilik gösterirler. Bu magnetlerin üzerinde o günün tarihi ve o gün için yazılmış yazılar ya da resimler bulunur. Misafirlere o günü unutmamaları için bu hediyeler verilirken aynı zamanda magnet açacak sayesinde magnetin kullanışlı magnet olması hedeflenir.

      Magnetlerin üzerinde bulunan şekiller, desenler kişinin isteğine göre değiştirilebilir. Bunun yanında magnet boyutları ve çeşitleri de farklılık gösterir. Magnetlerin çapı değişebildiği gibi yuvarlak, kare oluşu da değişebilir. Bu tamamen kullanılacak olan alana ve üzerine yapılacak olan baskıya göre değişir.

Magnet baskı çeşitleri

Dijital baskı

     Hızlı baskı isteyenler için dijital baskı doğru bir tercihtir. Oldukça ekonomik olan dijital baskı magnetlerde renkler ve desenler çok daha net çıkmaktadır. Şirketler, logolar ve amblemleri çok daha net gösterdiği için dijital baskıyı sıklıkla kullanmaktadır. Bu sebeple promosyon ürünlerinde dijital baskı kullanmak isabetli bir tercihtir.

Ofset baskı

     Ofset baskı en kaliteli baskı çeşitlerinden biridir. Aynı anda birden fazla ürün basılabildiği için ekonomik de bir üründür. Maliyeti oldukça düşüktür. Kaliteli ve ekonomik baskı tercih etmek isteyenlerin tercihi şüphesiz ofset baskı olmalıdır.

lir.

SAPLI MODELİMİZE SADECE UV VE TAMPON BASKI YAPILIR

En yeni model magnetler

     Magnet modellerine her gün bir yenisi eklenmektedir. Bu modellerden en yenisi şişe kapaklarına yapılan modellerdir. Bu modelde şişe kapaklarının içine şehirlerin görselleri, tarihi eserler, ünlüler, sözler ve istenilen şekiller, desenler yapılabilmektedir. Dekoratif açıdan farklı ve gösterişli bir üründür. Özel olarak tasarlanabilir. Kapağın içine her türlü malzemeden her türlü fotoğraf, resim koyulabilir. Bu yeni model magnet düğünlerde, kınalarda, nişanlarda ve diğer özel organizasyonlarda da kullanılabilir. Küçük olması, çok yer kaplamaması ve farklı bir dizaynı olması sebebiyle şişe kapağı magnetleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Yerli üretim magnetler

     Magnetlerin tercih edilmesindeki diğer bir sebep ise yerli ve kaliteli üretim olmasıdır. Yerli üretim olması sebebiyle hızlı teslimat özelliği bulunur. Bu sayede üreticiyle her şeyi bire bir konuşma imkanı da sağlanmış olur. 

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.