• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     EV ŞEKLİNDE MAGNET AÇACAK

   
Ürün Kodu : EV MAGNET AÇACAK
Üretici : YERLİ
Ürün Özellikleri
DAMLA BASKILI AÇACAK
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Arkasında hem açacak hem pet sıkacağı bunulan yerli üretim magnet açacak ürünümüzüdr 
Damla Baskı ile görünümü çok daha iyi olur
Adette göre fiyat alınız
Saygın Promosyon olarak aradığınız birçok farklı magnet açacacak ürününe ulaşmanız mümkündür.


MAGNET AÇACAKLAR HAKKINDA 

En İlginç ve Kullanışlı Magnetler

Bazı insanlar özellikle magnetlere karşı özel ilgi duyar ve hatta koleksiyon olarak bile gördükleri magnetleri satın alır. İnsanlar bunu yaparken zorlandığı en önemli konulardan biri, farklı ve ilginç tasarımlı magnetler bulmaktır. Bu konuda piyasanın da yetersiz olduğunu gördüğümüzden firma olarak ilginç magnetler tasarlamaya ve üretmemiz gerektiğini düşünerek, bu işe başladık. Bugün kurumsal firmalara, otellere, bireysel olarak müşterilerimize özel olarak magnetler tasarlıyoruz. Üstelik tasarlamış olduğumuz özel magnetlerin bir de önemli bir özelliği var ki, o da aynı zamanda açacak olarak kullanılabilmesidir. Yani firma olarak açacaklı magnet üretiyoruz ve hem kurumsal hem bireysel müşterilerimiz için özel olarak tasarımlar yapıyoruz.

Ürettiğimiz açacaklı magnetlerin üzerine istediğiniz tasarımı ve logonuzu ekliyoruz. Bu da hem müşterileriniz için hoş bir hediye hem de firmanız veya markanız için bir nevi reklam ürünü oluyor. Magnetlerin üzerinde marka veya firmaların isimleri, iletişim adresleri yer alabiliyor. Açacaklı magnetlerin tasarımını sizlere bırakıyoruz ve istediğiniz doğrultuda hazırlayarak, istediğiniz adette üretiyoruz. İnsanlar ürettiğimiz magnetlere yoğun ilgi gösteriyor çünkü hem ilginç tasarımlar yapıyoruz hem de üzerinde açacak aparatlı olarak ürettiğimiz için insanlara kullanım kolaylığı sağlıyor.

Kimler İçin Açacaklı Magnet Üretiyoruz

Genel olarak şu sektöre veya şu kişilere hizmet veriyoruz diyemeyiz. Çünkü firma olarak, bizimle iletişime geçen herkes için açacaklı magnet hazırlıyoruz. Özellikle oteller için hazırladığımız logolu magnetler ile konuklarınıza, otelinizi tercih ettikleri için hoş sürprizler yapabilir ve onlara minik hatıralar bırakabilirsiniz. Bunun dışında kurumsal bir firma iseniz ve çalışanlarınıza veya müşterilerinize hediye etmek üzere şık tasarımlı, açacak aparatı bulunan magnetlerden sipariş verebilirsiniz. Sadece firmalara veya markalara da değil ayrıca bireysel müşterilerimiz de ürettiğimiz açacaklı magnetlerden sipariş verebilmektedir. Özellikle düğünlerde, davetlerde ve doğum günleri gibi özel gecelerde yine konuklarınıza armağan etmek üzere, günün anlamına uygun özel tasarımlı açacaklı magnet siparişi verebilirsiniz. Ürünlerimizi, müşterilerimizin isteği doğrultusunda istedikleri gibi kişiselleştirebiliyoruz. Özel olarak tasarladığımız ve üretimini gerçekleştirdiğimiz bu hem kullanışlı hem de ilginç magnetleri sipariş etmek için tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak ve sipariş vermektir.

Emlak sektöründe hizmet verenler için Saygın Promosyon firması, doğru reklam yeri! Özel olarak tasarladığımız damla baskılı ev şeklindeki magnet açacaklarımız ile siz de hedef kitlenize en kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

Magnet açacaklarımız, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Ayrıca, ev şekli tasarımı ve damla baskısı ile oldukça şık bir görünüme sahiptir. Müşterileriniz, bu şık magnet açacakları sayesinde evlerini süsleyebilir ve her zaman sizinle birlikte olacak.

Saygın Promosyon firması olarak, özgün tasarımlarımızla dikkat çekiyor ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Magnet açacaklarımız, emlak sektöründe doğru müşterilere ulaşmanız için size büyük kolaylık sağlayacak.

Hedef kitlenizi doğru bir şekilde tanımlayarak ve özel tasarımlarımızı kullanarak, magnet açacaklarımızla emlakçılık hizmetlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz. Bizimle iletişime geçin ve özel tasarım magnet açacaklarımızın size neler yapabileceğini öğrenin.

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.