• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     TURİZM MAGNET AÇACAK

   
Ürün Kodu : TURİZM MAGNET AÇACAK
Üretici : SAYGIN PROMOSYO TASARIM
Ürün Özellikleri
Kuşadası Magnet, Efes Magnet, Antalya Magnet, Kemer Magnet, Alaçatı Magnet, Şirince Magnet
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Müşterileriniz İçin Açacaklı Magnetler

Özellikle kış aylarının bitimi ile birlikte insanlar da otomatik olarak ortaya çıkan tatil isteği, güzel bir otel bulunması ve orada geçirilecek olan birkaç gün ile yerini rahatlığa ve huzura bırakmaktadır. İnsanları konakladıkları oteller de, yapılan ekstra jestler ve ufak sürprizler de ekstra mutlu etmektedir. Özellikle bizim insanımızın hatıralara ve anılara çok önem vermesi ve yaşadığı anlara dair, geride saklayacakları ufak tefek şeylerin olması onları çok mutlu etmektedir. Bir otel işletmesi olarak, otelinizde konaklayan müşterilerinize, sizleri anımsatacak ufak hediyeler vermek istemez misiniz? Cevabınız evet ise, sizlere özel tasarlamış olduğumuz açacaklı magnetler ile bunu başarmanız son derece kolay olacaktır. Saygın Promosyon Tasarım olarak, sizin için istediğiniz renk, desen, boyut ve tasarımlarda açacak özelliği bulunan magnetler tasarlıyor ve kendi bünyemizde siparişlerinize göre üretimini gerçekleştiriyoruz. Firmamızdan perakende olarak istediğiniz sayıda magnet temin edebilir ve otel, pansiyon, tatil köyü ve aklınıza gelebilecek tüm turistik bölgelerde yer alan işletmeleriniz de bu ufak ama anlamlı ürünü kullanabilirsiniz.

Açacaklı Magnet Tasarımları Nasıl Oluşturuluyor

Açacaklı magnetler, müşterilerimizin isteği doğrultusunda, özel olarak tasarlanıyor. Otel açacaklı magnet tasarımlarında, genellikle otelin logosu veya oteli anımsatan ifadeler ve tasarımlar yer alıyor. Böylece müşterileriniz tatilleri bittiklerinde dahi, sizi ve otelinizde geçirdikleri güzel zamanları anımsayabileceklerdir. Saygın Promosyon Tasarım firmamıza ulaşarak, sizler de konuklarınıza özel tasarımlara sahip açacaklı magnet siparişi verebilirsiniz. Bugün aklınıza gelebilecek, başta Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Antalya, Bozcaada gibi tüm tatil beldelerinde yer alan büyük ve önemli oteller, müşterilerine özel bu magnetleri tasarlatmakta ve konuklara hediye etmektedir. Bu onlar için hem bir reklam ürünü hem de prestij olmakta ve başarısını artırmaktadır. Açacaklı magnet ile nasıl başarı elde edilebilir diye küçük düşünebilirsiniz. Bu çok normal çünkü müşterilerinize yapacağınız bu küçük sürprizin etkisini henüz bilmiyorsunuz. Size şunu temin edebiliriz ki, insanlar kendilerinin düşünülmesinden ve böylesine hoş hediyeler verilmesinden çok hoşlanıyor ve genellikle, başkalarına da sizleri tavsiye ediyor. Bununla birlikte kendileri de yine tekrar tekrar otel ve konaklama için sizleri tercih ediyor. Bir nevi sizin ve otelinizin imzası olabilecek, tasarım açacaklı magnet için bizler ile iletişime geçin ve sizin için mükemmel tasarımlar yaratalım.

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.