• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     Taş Bardak Altlığı

   
Ürün Kodu : Taş Bardak Altlıkları
Üretici : SAYGIN PROMOSYON TASARIM
Ürün Özellikleri
Taş Bardak Altlıkları için bizden fiyat alabilirsiniz
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Doğal Taş Bardak Altlıklarını bizden baskılı ya da baskısız olarak alabilirsiniz .


Saygın Promosyon Tasarım bardak altlıkları firma bilinilirliğinizi arttırır. 

Bardak Altlarımızı baskılı ve baskısız olarak alabilirsiniz .

Uygun fiyatlı bardak altlıklarımız için bize ulaşın.

#bardakaltlığı #doğaltaş #doğaltaşbardakaltlığı #taşbardakaltlığı #istanbultaşbardakaltlığı #ankarataşbardakaltlığı #izmirtaşbardakaltlığı #baskılıbardakaltlığı #otelbardakaltlığı #cafebardakaltlığı #baskılıdoğaltaşbardakaltlığı

UV baskıya uygun taş bardak altlığı delikli traverten taştan olup dokulu olmasıyla üstüne yapılan baskıyı daha egzotik gösteren kaliteli bir promosyon ürünüdür üzerine istediğiniz baskı uygulanabilen taş bardak altlıklarmıza basılacak olan firma logolarınız ile masalarda şık duran taş bardak altlıklarımıza akılda kalabilirsiniz . Kullanılıp atılmıycak uzun süre kullanıla bilecek bir promosyon ürünü olan taş bardak altlıklarımız özellikle kafelerde ve her türlü servis sektöründe kullanılabilen şık bir tasarım ürünüdür uv baskıya uygun olması sayesinde istenilen her baskıya olanak sağlıyor böylece tasarımlarda sınır olmuyor. Ham maddesi doğal taş olan taş bardak altlıklarımız uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Arkasında keçe uygulanarak kullanıma hazır halde satılan taş bardak altlıklarımızı bizden baskılı veya baskıya hazır keçeli ve baskısız şekilde temin edebilirsiniz.

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.