• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     HAMBEZ SIRT ÇANTASI

   
Ürün Kodu : HAMBEZ SIRT ÇANTASI ÜRETİMİ
Üretici : YERLİ
Ürün Özellikleri
HAMBEZ DOĞA DOSTU SIRT ÇANTASI
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Doğa Dostu Çanta

Doğa dostu çanta ile günlük hayatınızda kullandığınız çantaların aynı zamanda hem sağlıklı hem de güzel olmasını sağlayabilirsiniz. Bez çantaların bireysel kullanımının yanında ayrıca promosyon olarak da çok yaygın kullanıldığını belirtmemiz gerekir. Şirketler ve firmalar için, tamamen logonun yer aldığı veya da sloganın bulunduğu doğa dostu çantalar üretilir. Bu çantalar tanıtım ve reklam amacıyla kullanılabilir. Ayrıca özel günlerde hem çalışanlarınız hem de müşterileriniz için promosyon bez çantalar hazırlatabilirsiniz.

Doğa Dostu Çanta Nedir?

Baskılı çanta olarak üretilen doğa dostu çantalar, doğaya zarar vermeyen kumaşlardan daha doğrusu ham bezden yapılan çantalardır. Bu çantalar farklı boyutlarda ve türlerde olabilmektedir. Sırt ve el çantası olarak sizlere farklı opsiyonlar sunulur. Buna ek olarak ham bez ve pamuklu olarak farklı materyaller kullanılarak üretilen modeller vardır. Ham bez sırt çantası hem çok kullanışlı hem de aynı şekilde kaliteli ürünlerdir.

Doğa Dostu Çanta Tercih Etmenin Avantajları

Doğa dostu promosyon ürünleri arasında yer alan doğa dostu çantaları satın almanın ve kullanmanın son derece önemli avantajları vardır. Bu ürünleri satın aldığınızda elde edeceğiniz avantajlar;

  • Öncelikle kaliteli bir çantaya sahip olacaksınız. Özellikle doğa dostu olduğu için sizlere o etki fazlasıyla geçecektir.

  • Ham bezden üretildiği için tamamen doğa dostu bir üründür. Bu da sürdürülebilirlik açısından önemlidir.

  • Üzerine istediğiniz gibi şirketinizin logosunu ve sloganını ekleyebilirsiniz. Bu sayede de reklam ve tanıtım olanağı elde edebilirsiniz.

  • Okul çantası modelleri sayesinde pek çok alanda reklam ve tanıtımlarınızı yapma olanağı elde edebilirsiniz.

Şirketinize özel olarak hazırlanan promosyon bez çantalar sayesinde, insanlara güzel bir hediye verme ve buna ek olarak da tanıtım yapma fırsatı elde edebilirsiniz.

Doğa Dostu Çanta Fiyatları

Doğa dostu çanta fiyatları klasik çantalardan daha uygun  fiyat aralığındadır. Daha doğrusu çantanın fiyatını belirleyen en önemli etmenler, kalitesi ve türüdür. Doğa dostu ürünler hem kullanım olarak avantaj sağlar hem de makul fiyatlıdır. Uzun yıllar herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Markanız ve şirketiniz için de baskılı, doğa dostu çantaları sipariş edebilirsiniz.

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.