• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     TAŞ MAGNET DİKDÖRTGEN

   
Ürün Kodu : DİKDÖRTGEN TAŞ MAGNET
Üretici : YERLİ
Ürün Özellikleri
4,50 X 6 cm dikdörtgen taş magnet
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
#taşmagnet
#taşdikdörtgenmagnet

Arkası mıknatıslı dikdörtgen magnet

Saygın Promosyon, doğal taş magnet ve bardak altlığı üretiminde uzmanlaşmıştır. Müşterilerimize promosyon ve reklam amaçlı kullanabilecekleri çeşitli doğa dostu ürünler sunuyoruz. Doğal taşların farklı renklerinde baskı yapabildiğimiz magnet ve bardak altlıklarımızla markanızın veya organizasyonunuzun tanıtımını yapabilirsiniz. Aşağıdaki reklam metni ile ürünlerimizi daha yakından tanıyabilirsiniz.

Doğal taşların estetik güzelliği ve doğaya olan saygımızdan ilham alarak ürettiğimiz magnet ve bardak altlığı ürünlerimiz, sadece kullanım amaçları değil, aynı zamanda doğal malzemeleri tercih ederek doğayı da koruyor. Ürünlerimiz, doğal taşların özelliklerine göre şekillendirilerek el işçiliği ile üretilmektedir. Bu nedenle, her bir ürün özgün ve kendine özgüdür.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre magnet ve bardak altlıklarımızda baskı yapılabilmektedir. Doğal taşların renklerine uygun olarak yapılabilen baskılar, ürünlerin tasarımlarını tamamlayarak daha da özgün bir hale getirir. Ayrıca, baskısız ürünlerimiz de doğal taşların benzersiz görünümünü yansıtmakta ve daha minimalist bir yaklaşım sunmaktadır.

Doğal taş magnet ve bardak altlığı ürünlerimiz, her türlü organizasyonda kullanılabilir. İşletmenizin marka bilinirliğini artırmak için promosyon amaçlı kullanabileceğiniz gibi, düğün, nişan gibi özel günleriniz için de özel tasarımlar yaptırabilirsiniz. Ürünlerimiz, konuklarınızın organizasyonunuzu daha da unutulmaz kılmasına yardımcı olacaktır.

Doğal taşların benzersiz güzelliği ve doğa dostu özellikleri, magnet ve bardak altlığı ürünlerimizin özelliklerini daha da artırmaktadır. Hem baskılı hem de baskısız olarak satın alabileceğiniz bu ürünler, hem kullanışlı hem de estetik açıdan göz alıcıdır. Organizasyonlarınızda ya da işletmenizde kullanarak, doğal taşların özgün güzelliğini tanıtabilirsiniz.

Sonuç olarak, Saygın Promosyon'un doğal taş magnet ve bardak altlığı ürünleri, doğal malzemeleri kullanarak estetik ve doğa dostu bir yaklaşım sunmaktadır. İşletmenizin veya organizasyonunuzun promosyon ihtiyaçlarını karşılamak için

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.