• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     Tek Kullanımlık Otel Terlik

   
Ürün Kodu : Tek Kullanımlık Otel Terlik
Ürün Özellikleri
Tek Kullanımlık Otel Terlik
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

🏨🩺 Otelinizin ve işletmenizin hijyen standartlarını yükseltmek için mükemmel bir çözüm: Saygın Promosyon'un üstün kalitedeki Otel Terlikleri! Üst kumaşı tela ve biyesiz olan, ekonomik fiyatıyla dikkat çeken bu terlikler, her çifti ayrı ayrı hijyenik poşetlerde sunulmaktadır. Sağladığı konfor ve hijyen ile müşterilerinizin memnuniyetini artırmanıza yardımcı olacak olan bu ürün, işletmenizin imajını güçlendirmek için idealdir.

Tek kullanımlık olmaları, hijyen ve temizlik standartlarınızı en üst seviyeye çıkarırken aynı zamanda pratiklik sağlar. Her kullanımda tazelik ve rahatlık sunan Otel Terlikleri, müşterilerinizin konaklama deneyimini tamamlayıcı bir unsur olacaktır. Ürünlerimiz, havuz, sauna, spa ve diğer alanlar için özel olarak tasarlanmış olup, işletmenizin her alanında mükemmel uyum sağlar.

Ayrıca, ürünlerimizin uzun ömürlü olmayışı ve yıkanmaya uygun olmaması, çevreye duyarlı bir yaklaşımın da işaretidir. Kullanıldıktan sonra kolayca atılabilen bu terlikler, çevresel etkiyi minimumda tutar ve sürdürülebilir bir çözüm sunar.

Hastanelerden otellere, güzellik merkezlerinden termal kaplıcalara kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan Otel Terlikleri, ayak hijyeni ve konforuna önem veren her işletme için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Siz de işletmenizin kalitesini artırmak ve müşterilerinizi memnun etmek için hemen bizimle iletişime geçin! 🏨🩺 #HijyenStandartları #Konfor #ÇevreDostu #OtelTerlikleri

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.