• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     Orta Kalite Tek Kullanımlık Terlik

   
Ürün Kodu : Orta Kalite Tek Kullanımlık
Ürün Özellikleri
Çok Satan Otel Terlik
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

🌟👣 Ayak hijyeninizi ön planda tutarak konforunuzu artırın! Tek Kullanımlık Ekonomik Tela Terliklerimizle tanışın. Üst kumaşı biyelidir ve çevresi biyelidir, sağlamlık ve konfor sunar. Taban astarsızdır ve 3 mm kalınlığıyla ayaklarınıza destek sağlar.

Her çifti ayrı ayrı poşetlenmiş olan terliklerimiz, pansiyonlardan 7 yıldızlı otellere kadar birçok işletmenin vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Uzun ömürlü olmadıkları ve yıkanmaya dayanıklı olmadıkları için tek kullanımlık terlik olarak adlandırılırlar, bu da hijyen ve temizlik konusunda güvence sağlar.

Ürünlerimiz hijyenik, antibakteriyel ve anti-alerjik yapısıyla öne çıkar, bu da kullanıcıların sağlığını ve memnuniyetini artırır. Havuz terlikleri, sauna terlikleri, spa terlikleri ve diğer otel terlikleri gibi çeşitli kullanım alanları için idealdir.

Tek Kullanımlık Ekonomik Tela Terliklerimizle işletmenizin hijyen standartlarını artırın! Sipariş vermek ve detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin. 👣🌟 #AyakHijyeni #Konfor #Hijyen #TekKullanımlıkTerlikler

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.