• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     Otel Sabun

   
Ürün Kodu : Otel Sabun
Ürün Özellikleri
Otel Sabun
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

🌿🚿 Otel Sabunu Sargılı 15 Gr - Doğaya ve Sağlığınıza Dost!

🏨 Otellerde ve diğer konaklama tesislerinde tercih edilen tek kullanımlık sabunlar artık daha sağlıklı ve çevre dostu! Otel Sabunu Sargılı 15 Gr, sağlığa uygun malzemelerle üretilmiş, doğaya ve insan sağlığına saygılı bir üründür.

💧 Pile sargılı olan bu sabunlar, el değmeden tam otomatik makinelerde doğal yağlardan üretilmiştir. Kimyasal maddeler içermeyen, doğal yağların esansıyla kokulandırılmış olan bu sabunlar, gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

🌸 Mini sabunlarımız 15 gramlık pileli sargılı ambalajlarında sunulmaktadır. Renk olarak beyaz ve değişken kokularla sizlere sunulan bu ürün, oteller, moteller, pansiyonlar, hastaneler, spa salonları, güzellik salonları, kuaförler ve daha birçok hijyen gerektiren mekanda ideal bir seçenektir.

🛁 Otel Sabunu Sargılı 15 Gr ile konuklarınızın hijyenik ihtiyaçlarını karşılayın ve onlara unutulmaz bir deneyim sunun! Sipariş vermek ve detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin. 🌿🚿 #OtelSabunu #SağlıklıYaşam #DoğayaSaygı #Hijyen

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.