• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     58 MM ÇANTA ROZETİ

   
Ürün Kodu : 58 MM
Üretici : SAYGIN TASARIM PROMOSYON
Ürün Özellikleri
Buton Rozetlerimiz kendi üretimimizdir . uygun ve ucuz fiyata rozet üretimi için bize ulaşabilirsiniz
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

58 MM ÇAPINDA İSTEDİĞİZ HER GÖRSEL BASILIR

İSTER ÇANTA YAKA ROZETİ

İSTER MAGNET

İSTER AÇACAKLI MAGNET

İSTER ANAHTARLIK

ARKASINA APARATI KENDİNİZ SEÇEBİLİYORSUNUZ

Buton Rozetlerimiz
Tam Renk dijital baskılarla yapılmaktadırç
Saygın Promosyon Tasarım tarafından üretilen rozetler istediğiniz tasarımlarda üretilir
Ham maddeyi toptan alma avantajı olduğu için çoklu adetlerde uygun fiyat vermememiz mümkündür

Referanslarımız bölümünde  bizimle çalışan firmaları görebilirsiniz

Rozet imalatında kaliteli ve düzgün baskı oldukça önemlidir

yüksek adet siparişler vermeden önce bizden fiyat alabilirsiniz .  

Yerli Üretim olan kaliteli ürünlerimiz için bize ulaşın 

Saygın Promosyon olarak, buton rozetler konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Farklı boyutlarda buton rozetlerimizle müşterilerimize çeşitli seçenekler sunarak ihtiyaçlarına uygun bir ürün bulmalarını sağlıyoruz.

Buton rozetlerimizin boyutları 37 mm, 44 mm ve 58 mm olarak çeşitlilik göstermektedir. Her boyutta ürünümüz yüksek kalitede malzemelerden üretilerek dayanıklı ve uzun ömürlü olması hedeflenmektedir. Ayrıca buton rozetlerimizin tamamı özelleştirilebilir, yani istediğiniz tasarımı bize ilettiğiniz takdirde rozetlerin üzerinde istediğiniz şekilde baskı yapılabilir.

Buton rozetler, genellikle promosyon ürünleri olarak kullanılan, firmanızın veya organizasyonunuzun logosunu veya mesajını taşıyarak marka bilinirliğini arttırmak için etkili bir araçtır. Ayrıca buton rozetler, farklı etkinliklerde, fuarlarda, konferanslarda veya diğer organizasyonlarda dağıtılarak insanların dikkatini çekmenizi ve hatırlanmanızı sağlar.

Bunun yanı sıra, ihtiyacınız olan boyuttan daha büyük buton rozetler üretme konusunda da size yardımcı olabiliriz. Bize ihtiyaçlarınızı ilettiğiniz takdirde, istediğiniz boyutta buton rozetler üretebiliriz.

Promosyon ürünleri, her türlü reklam faaliyeti için önemli bir araçtır. Bu nedenle Saygın Promosyon olarak, müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun buton rozetler, promosyon aynalar, magnet açacaklar, promosyon usb bellekler, döküm rozetler, baskılı taş bardak altlıkları gibi farklı promosyon ürünleri sunarak, markalarının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyoruz.

 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.