• https://api.whatsapp.com/send?phone=05073634992
  • https://www.instagram.com/sayginpromosyontasarim


ÜRÜNLERİMİZ

ANASAYFA


     GENİŞ KENARLI ÇANTA ASKISI

   
Ürün Kodu : GENİŞ KENARLI ÇANTA ASKISI
Üretici : GENİŞ KENARLI ÇANTA ASKISI
Ürün Özellikleri
LAZER KAZIMA VE DAMLA BASKIYA UYGUNDUR
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Tanıtımın Eğlenceli Yolu

İş dünyasında farklı farklı sektörlerde binlerce firma kendilerini daha ön plana çıkarmak için çabalıyor. Böyle rekabeti bol olan ortamlarda firmalar müşterilere kendi isimlerini ve ürünlerini tanıtmak için en etkili yöntemi bulmak adına birbirleriyle yarışıyor. En kalıcı ve en etkili tanıtım da şüphesiz promosyon yoluyla yapılıyor. Promosyon, firmaların müşteri olabilecek kitlelere kendilerini tanıtmak ve ürünlerini pazarlamak amacıyla kullandıkları etkili bir tanıtım aracıdır. Birçok ürün promosyon ürün olarak kullanılmaktadır. Promosyon ürünler için firma yetkilileri gün içinde insanların sürekli kullanabilecekleri eşyaları tercih ederler. Promosyon ürün yelpazesi her geçen gün artış göstermektedir. Genişleyen ürün yelpazesiyle birlikte sık kullanılmaya başlayan bu ürünleri insanlar sürekli olarak görerek firmalara aşina bir hale gelirler.

Askı aparatları

Çanta askıları günlük hayatta birçok ortamda kullanılabilecek ürünler. En çok kullanılan çanta askısı ise köşeli ve geniş kenarlı olan çanta askıları modelleri. Bunlar daha gelişmiş ve daha sık kullanılan ürünler. Bu çanta askılarını 2 çeşit baskı uygulanıyor. Damla uygulama ve lazer uygulama. Lazer uygulama daha kaliteli ve şık dururken damla uygulama biraz daha emek ve işçilik isteyen bir uygulama.

Çanta askısının yanında masa askısı ve masaya takılan çanta askısı ürünleri de restaurant ve cafelerde sıklıkla kullanılan ürünler arasında. Farklı farklı renk ve desenleri bulunuyor. Masalara sabit veya çıkarıp takılabilecek şekilde üretilmiş çantayı nereye koyacağım derdinden kurtaran bir ürün. Bütün bu ürünler sahiplerine özel kutularda ve özenle paketlenmiş olarak gönderiliyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda oluşu ürünlerin üretiminde ve paketlenmesinde sürekli göz önünde bulundurulan bir konu.

Promosyon ürünleri

Promosyon ürünleri firmaların kendilerini ve ürünlerini tanıtmak için müşteri potansiyeli olan insanlara dağıttıkları ücretsiz reklamlardır. Örneğin kalem, şapka, defter ve bardak gibi ürünler potansiyel promosyon ürünleridir. Birçok firma günlük hayatta en çok bu ürünlerin kullanılması sebebiyle promosyon ürün olarak bunları seçerler.

Islak mendil, kuru mendil, beyaz şeker, esmer şeker, tuz, kürdan ve benzeri ürünler cafe promosyon, lokanta promosyon ve restaurant promosyon ürünleridir. Bu ürünler bu tarz yerlere gidildiğinde sürekli müşterilerin kullanımına açık bir şekilde durur. Cafe konseptine göre değişen promosyon ürünler de vardır. Örneğin bazı cafeler minik lokumların olduğu kutuları promosyon ürün olarak verirler. Ya da kasaya hesap ödeme gidildiğinde mekanın isminin bulunduğu şekerler hep müşterilerin kolayca görebileceği yerlerde olur. Promosyon ürünlerin üzerinde bulunan yazılar ve logolar müşterilerin dikkatini çekebilecek şekilde yazılan yazılar olmalıdır. Baskı kalitesi ürünün kalitesi kadar önemlidir. Geniş kitlelere ulaşmış ürünler, satışları ciddi oranda arttırır.

Promosyon ürünlere el ilanları, duvar ilanları, ajandalar ve kartvizit kartlar da dahil edilir. Sonuçta bu ürünler firmanın ve ürünün tanıtılmasında önemli bir araç konumundadır. Baskı kalitesi, yazı fontu ve logonun dikkat çekiciliği ilanların, ajandaların ve kartların daha çok alınıp daha çok dikkat çekilmesi ve göz gezdirilmesine sebep olur. Bu da ürün satışlarında büyük bir artışa neden olur şüphesiz.

Promosyonun amaçları

  • Satış gücünü en yüksek seviyeye getirmek ve hem firmayı hem de ürünü en iyi şekilde tanıtmak.

  • Tüketicilerin promosyon ürünlere olan ilgisiyle birlikte satışın daha da arttırılmasına yönlendirmek.

  • Promosyon ürünlerinin aracı kurumlar tarafından kabullenilmesini ve mevcut olan desteklerin daha da arttırılmasını sağlamak.

  • Firmayı ve ürünü başka yollara gerek kalmadan insanların kısmen ihtiyaçlarını karşılayarak tanıtmak hem firma için hem de potansiyel müşteri için satışları arttıracak en önemli etkendir.


Çanta askıları kullanım olarak oldukça geniş bir alana sahiptir
masaya takılan çanta askıslarımızı istediğiniz şekilde logolu
olarak bizlerden alabilirsiniz . Bu ürünlerle ilgili bizimle iletişime geçiniz
Saygın Promosyon Tasarım olarak yıllardır, müşteri menuniyetini ön planda tutarak
çanta askılarının dağıtım ve pazarlamasını yapmaktayız  
Masaya takılan çanta askılarını en iyi şartlarlarla bizden temin edebilirsiniz
çanta askısı sipairişleriniz için bize ulaşabilirsiniz
 
 
SİPARİŞ SÖZLEŞMESİ http://www.sayginpromosyon.com” tarafınızdan talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve almak istediğiniz hizmetin size ulaşabilmesi dışında amaçlar için kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını belirtir. Bu bilgiler yalnızca satın alınan ürün ve hizmetlerin gönderimini sağlamak, fatura etmek için kullanılmaktadır.” .
Talep/Sipariş Formu
İsim ve Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.